Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Ilux ID - Aku Pamit

Lirik Lagu Aku Pamit - Ilux ID

kelingan janjine
ora bakal ninggalke
sajakke koe kenal de'e
kowe maleh ngene

mugo mugo
kowe seneng sayang
aku pasrah kahanane

aku pamet ninggalke kowe
mergo lungomu ora mikir aku
aku pamit - aku pamit
cukup semene lekmu gawe loro

kelingan janjine
ora bakal ninggalke
sajakke kowe kenal de'e
kowe maleh ngene

mugo mugo
kowe seneng sayang
aku pasrah kahanane

Reff :

aku pamet ninggalke kowe
mergo lungomu ora mikir aku
aku pamit - aku pamit
cukup semene lekmu gawe loro.

aku pamet ninggalke kowe
mergo lungomu ora mikir aku
aku pamit - aku pamit
cukup semene lekmu gawe loro