Lirik Lagu Aftershine - Aku Ikhlas (ft Damara De)

Lirik Lagu Aku Ikhlas  by Aftershine Ft Damara De

Aku
Ngelakoni kabeh iki
Ikhlas seko neng ati
Ngo sliramu

Duh
Kang mas
Sapurane yen aku
Nggawe loro ati mu
Aku
Ora menghargai
Koe seng gemati

Yowis rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esem mu neng urip mu
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu
Nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggal ke aku
Aku pengen neng sanding mu

Yowis rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esem mu neng urip mu
Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu
Nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggal ke aku
Aku pengen neng sanding mu

Pancen iki d
Dalane aku raiso nompo
Aku wes iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengen mu kepiye
Pengen ku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak coba nompo anane

Mungkin wes takdire
Kudu di kuatke
Nompo kenyataanne
Aku ro koe pancen
Dudu jodohne

Subscribe to receive free email updates: