Lirik Lagu Jawaban Kartonyono Medot Janji - Happy Asmara feat. Denny Caknan

Lirik Lagu Jawaban Kartonyono Medot Janji - Happy Asmara feat. Denny Caknan

Prapatan Kartonyono terkenang
Naliko nyawang sepion pas kowe tak tinggal
Aku kelingan ayeme pengertian
Kowe Mantanku paling kurindukan

Nyadari aku ora iso lali
Saben kenangan karo kowe
sing wis tak larani
aku ngakoni saiki berantakan
Tanpo kowe uripku ambyar

Mbiyen aku sekarepan
Kakean penjaaaluk'an
Durung ngerti arti pengertian

Saben aku kelingan
Meeesti ketangisaaaan
Ora kuat ijenan

Reff :
Kartonyono aku sing medot janji
Aku sing ngelarani
Saiki getunning nburi
Nyesel ning ati

Ora nyono nyatane terus kangen
Isih tresno karo kowe
Banget tak rasakke
Opo kudu balikan karo kowe

Subscribe to receive free email updates: