Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Lungamu Salahku

Lirik Lagu Happy Asmara - Lungamu Salahku

saben bengi angel mereme mripat iki
mung kudu kelingan kowe sing ning kono
opo kowe ngerti karo sing tak rasakke
urip dewe tanpo kowe ning kene
                       
jane ora lilo nanging kudu tak trimo
yen ngerti neng kono ro wong liyo
aku ora biso ngapusi ati iki
ra bakalan aku iso nglaleke
ra pingin ngadoh kowe
                      
yo mung tak dungakno
mugo - mugo kowe
bakal seneng ono ning kono
aku ra bondo aku ra kerjo
ra duwe opo - opo
                  
kudu tak iklasno mergo lungamu
kabeh kui mau salahku
aku ra iso nggonku nyukupi
opo butuhmu
                         
jane ora lilo nanging kudu tak trimo
yen ngerti neng kono ro wong liyo
aku ora biso ngapusi ati iki
ra bakalan aku iso nglaleke
ra pingin ngadoh kowe
             
yo mung tak dungakno
mugo - mugo kowe
bakal seneng ono ning kono
aku ra bondo aku ra kerjo
ra duwe opo - opo
                         
kudu tak iklasno mergo lungamu
kabeh kui mau salahku
aku ra iso nggonku nyukupi
opo butuhmu
aku ra iso nggonku nyukupi
opo butuhmu