Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Ora Iso Mulih Happy Asmara

Lirik Lagu Ora Iso Mulih Happy Asmara

Mak bapak aku ora biso mulih
Bakdo iki atiku sedih
Mak bapak aku ora teko
Neng kene aku isih kerjo

Mung donga lan pujimu
Sing tak suwun jroning uripku
Mak bapak uwis ojo nangis
Woconen layang sing tak tulis


Mak bapak ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Neng kene koyo ngene rasane
Pingin mulih isih kurang sangune

Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki

Mak bapak uwis ojo nangis
Woconen layang sing tak tulis
Mak bapak ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane
Pingin mulih isih kurang sangune
Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki

Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki
Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki
Ngapuranen dosane anakmu iki

Details Lirik Lagu

Artis   :  Happy Asmara
Title   :  Ora Iso Mulih
Cipt    :  Didi Kempot
Label   :  SKI Records

Official Video Musik Happy Asmara - Ora Iso Mulih