Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Tatu Welas

Lirik Lagu Happy Asmara -  Tatu Welas

loro ati hang sun roso
mung mergo kapusan welas
tatu welas hang nong njero ati
mergo isun salah ngewelasi riko..

sun sing nyongko riko
teko mung nggawe tatu
rosone sampek nyesek nong dodo
sakat welas isun wes kadung jeru
riko malah menyang ninggal isun..

Reff :
          
tatu..
welas hang sun tompo
mugo gawe senenge atin riko..
             
tatu..
welas hang sun trimo
mugo dadi bungahe atin riko..

masio isun..
hang keronto-ronto
sun dongakno mugo seneng urip riko..

sun sing nyongko riko
teko mung nggawe tatu
rosone sampek nyesek nong dodo
sakat welas isun wes kadung jeru
riko malah menyang ninggal isun..

Reff :
       
tatu..
welas hang sun tompo
mugo gawe senenge atin riko..            
tatu..

welas hang sun trimo
mugo dadi bungahe atin riko..

            
masio isun..
hang keronto-ronto
sun dongakno mugo seneng urip riko..

            
tatu..
welas hang sun tompo
mugo gawe senenge atin riko..           
tatu..
welas hang sun trimo
mugo dadi bungahe atin riko..
             
masio isun..
hang keronto-ronto
sun dongakno mugo seneng urip riko..