James AP Ft. Dini Kurnia – Lirik Lagu "Wekas Welas"

 Lirik Lagu James AP Ft. Dini Kurnia - Wekas Welas

sawangen ulan nong nduwuran
nyunari tapi katon dewekan
koyo isun ngewelasi riko
sing ono balese riko duh eman

sawangen sepisan maning lintange
kabeh wes ketutup awang-awang
koyo welas sun saiki hang milu ilang
sun jaluk ojo riko getuni
kadung sing welas
gancango wekas
kadung sing sayang
myakne isun hang ilang

kadung sing welas
gancango wekas
kadung sing sayang
myakne isun.. hang ilang
teko riko sayang

sawangen sepisan maning lintange
kabeh wes ketutup awang-awang
koyo welas sun saiki hang milu ilang
sun jaluk ojo riko getuni

kadung sing welas
gancango wekas
kadung sing sayang
myakne isun hang ilang

kadung sing welas
gancango wekas
kadung sing sayang
myakne isun.. hang ilang
teko riko sayang

kadung sing welas
gancango wekas
kadung sing sayang
myakne isun hang ilang

kadung sing welas
gancango wekas
kadung sing sayang
myakne isun.. hang ilang

Detail:
Singer :JAMES AP ft DINI KURNIA
Song Writer :JAMES AP
Video: EXCELINO ESTILO
Arr:PRIMATAMA STUDIO
Prod:PRIMATAMA STUDIO

Subscribe to receive free email updates: