Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Hendra Ang - Milih Dalan Liyane

Lirik Lagu Hendra Ang - Milih Dalan Liyane

Lilo Atiku Pisah Karo Kowe
Sing Tego Ninggal Aku
Milih Dalan Liyane
Lilo Atiku Pisah Karo Kowe
Wis Tak Tutup Ceritane
Cukup Semene Wae

Buku Wis Tak Tutup Wis Raono Tulisane
Ati Wis Tak Tutup Mergo Wis Oleh Gantine
Tak Lali Lali Lilo Nerimo
Lungamu Ninggal Perih Jroning Dodo

Udan Wis Ra Deres Mergo Wis Ono Pawange
Ati Wis Ra Ngenes Mergo Wis Oleh Gantine
Tak Lali Lali Lilo Nerimo
Sepurane Aku Wis Ora Biso
Xie Xie Ni De Ai....