Lirik Lagu NDX AKA - Pasukan Anti Prei

Lirik Lagu NDX AKA - Pasukan Anti Prei

pasukan anti prei
budal nggolek rejeki
kerjo wani rekoso
ben uripku sesuk mulyo..

ra peduli omongan
tanggunganku bulanan
anak bojo ro wong tuo

kabeh kuwi semangatku kerjo..
kahanan uripku bedo karo impianku
durung biso nyenengke kabeh keluargaku
sing kepingin nglakoni urip kepenak
ayem tentrem bareng wong tuo bojo ro anak..

pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
senajan roso meri kuwi ono ning ati
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

duh Gusti pangeran tulung paringi dalan
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
pingin tak buktekke nek aku ra sepele
senajan kahanane koyongene..

Reff :
 pasukan anti prei
 budal nggolek rejeki
 kerjo wani rekoso
 ben uripku sesuk mulyo..

 ra peduli omongan
 tanggunganku bulanan
 anak bojo ro wong tuo
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

pan..cen uwis garise uripe dewe-dewe
sugih kere ning ngarepe Gusti ra ono bedane
akehi sodakohe senajan lagi ra nduwe
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

di..akehi dongane diakehi syukure
jarene wong tuwo mbiyen
urip kur nggo mampir ngombe
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

duh Gusti pangeran tulung paringi dalan
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
pingin tak buktekke nek aku ra sepele
senajan kahanane koyongene..

Reff :
 pasukan anti prei
 budal nggolek rejeki
 kerjo wani rekoso
 ben uripku sesuk mulyo..

 ra peduli omongan
 tanggunganku bulanan
 anak bojo ro wong tuo
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

 pasukan anti prei
 budal nggolek rejeki
 kerjo wani rekoso
 ben uripku sesuk mulyo..

 ra peduli omongan
 tanggunganku bulanan
 anak bojo ro wong tuo
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

Details:
Song Title : Pasukan Anti Prei
Vocal : Yonanda Frisna Damara - Fajar Ari
Model Cast : Basuki - Mbak Menuk - RudiBoys - Sehono - Nova Rusdi - Fuad - Anang - Oliv
Ciptaan : Yonanda Frisna Damara
Arranger : Ageng Wahyudi

Official Video NDX AKA - Pasukan Anti Prei

Subscribe to receive free email updates: