Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Tulung

Lirik Lagu  Happy Asmara - Tulung

mbulan-mbulan gedhe
sing ono langit biru
tulung padangono uripku
lintang-lintang luku
sawangen awakku
wengi iki ora biso turu

**
angin sumilakno
gek enggal singkirno
loro sing ono awakku iki
wes meh pirang mongso
nggonku nandang loro
loro.. ku sing ono netro

Reff :
tulung.. tulungono awakku
tulungono uripku.. tulungono atiku
angin lintang mbulan rungokno
rungokno suaraku.. rungokno tangisku.
tulung