Lirik Lagu Aku Nganan Kowe Ngiwo - Gabby Luinsky

Lirik Lagu Aku Nganan Kowe Ngiwo - Gabby Luinsky

Sayang sing tak sayang sayang
Saikine uwis ilang
Ilang ono ing paran
Janjimu kari angenan

Loro atiku loro
Yen tresnomu kanggo wong liyo
Lilo cobo tak lilakno
Senadyan abot tak roso

Reff :
Aku mlaku nganan
Kowe mlaku ngiwo
Aku sek bertahan
Kowe karo wong liyo

Aku sing melu perang
Ora tahu menang
Aku sing berjuang
Tapi de'e sing kok sayang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel