Lirik Lagu Ngampet Tresno - Derradru

Kami Menyajikan Lirik Lagu Ngampet Tresno yang dipopulerkan Derradru Sebagai Berikut

Netes eluh ning pipiku
Iki nyeritakke
Loro ning njero atiku
Mergo mikirke kowe

Abot rasane yen kudu
Iso ngelalekke..
Wes kadung jeru roso sayangku
Meng kanggo kowe..

Awanbengi..
Kowe sing tak karepke..
Nanging uwes ono sek nduwe...

Aku meng iso nyawang
Ora iso nduweni
Tresnoku ra mbok terimo
Aku keloro-loro

Aku meng iso nangis
Ngampet ning njero ati
Mergo kebacut tresno
Kowe malah milih wong liyo..

Netes eluh ning pipiku
Iki nyeritakke..
Loro ning njero atiku
Mergo mikirke kowe..

Abot rasane yen kudu
Iso ngelalekke..
Wes kadung jeru roso sayangku
Meng kanggo kowe..

Awan bengi
Kowe sing tak karepke..
Nanging uwes ono sek nduwe...

Aku meng iso nyawang
Ora iso nduweni
Tresnoku ra mbok terimo
Aku keloro-loro

Aku meng iso nangis
Ngampet ning njero ati
Mergo kebacut tresno
Kowe malah milih wong liyo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel