Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Anjay Angel Tuturanmu - Happy Asmara

Lirik Lagu Anjay Angel Tuturanmu - Happy Asmara

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay
Angel temen tuturanmu

Ngel angel
Angel temen tuturanmu
Ngel angel
Angel temen kandananmu

Sampe meniren rasane lambeku
Keroso sering ngandani awakmu
Sampe meniren rasane lambeku
Nanging kowe sih tetep
Sih tetep ora gelem nggugu

[Chorus:]

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Kesel, kesel lambeku

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay
Angel temen tuturanmu

Ngel angel
Angel temen tuturanmu
Ngel angel
Angel temen kandananmu

Sampe meniren rasane lambeku
Keroso sering ngandani awakmu
Sampe meniren rasane lambeku
Nanging kowe sih tetep
Sih tetep ora gelem nggugu

[Chorus:]

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Kesel, kesel lambeku

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay
Angel temen tuturanmu

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Kesel, kesel lambeku

Tak kandani ora manut
Tak omongi ora nurut
Anjay, anjay, anjay
Angel temen tuturanmu