Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Kulup Kenikir - Vita Alvita

Berikut Lirik Lagu Kulup Kenikir - Vita Alvita

sambel terasi gulo kenikir
sing tak tresnani jebule ra mikir
ngenes ngenes aku
nganti kapan atimu kesit ning aku

godong jati godong meripang
sing tak tresnani jebule ra sayang
ngenes.. ngenes atiku
uwong sing tak sayang
bertepuk sebelah tangan

Reff :

sak ora-orane aku sitik wae
kek ono kesempatan njogo atimu
ojo kowe nyepelekke
uwong koyo aku
ora iso nduwe sayang

sak ora-orane aku sitik wae
kek ono kesempatan njogo uripmu
ojo kowe nyepelekke
uwong koyo aku
ra iso mbahagiakno uripmu

Musik :

godong jati godong meripang
sing tak tresnani jebule ra sayang
ngenes ngenes atiku
uwong sing tak sayang
bertepuk sebelah tangan

Reff :

sak ora-orane aku sitik wae
kek ono kesempatan njogo atimu
ojo kowe nyepelekke
uwong koyo aku
ora iso nduwe sayang

sak ora-orane aku sitik wae
kek ono kesempatan njogo uripmu
ojo kowe nyepelekke
uwong koyo aku
ra iso mbahagiakno uripmu

ojo kowe nyepelekke
uwong koyo aku
ra iso mbahagiakno uripmu