Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Ninggal Cerito - Guyon Waton

Berikut Lirik Lagu Ninggal Cerito Milik Guyon Waton

ning kutho iki aku nemoni
wong sing paling tak tresnani
sing tak sayang sayang
tekane mati

nanging anane mung crito loro
kowe pancen tego
kowe ra rumongso
anane mung nggawe cidro

aku ngrumangsani
tekaku ra dikarepke ati
aku sadar diri
tekoku mung nggriseni

kowe teko nggowo crito loro
kowe lungo ninggalke loro loro
ning purwokerto aku nduweni cerito
kowe ngaboti tresno sing liyo


ning kutho iki aku nemoni
wong sing paling tak tresnani
sing tak sayang sayang
tekane mati

nanging anane mung crito loro
kowe pancen tego
kowe ra rumongso
anane mung nggawe cidro

aku ngrumangsani
tekaku ra dikarepke ati
aku sadar diri
tekoku mung nggriseni


kowe teko nggowo crito loro
kowe lungo ninggalke loro loro
ning purwokerto aku nduweni cerito
kowe ngaboti tresno sing liyo

kowe teko nggowo crito loro
kowe lungo ninggalke loro loro
ning purwokerto aku nduweni cerito
kowe ngaboti tresno sing liyo

ning purwokerto aku nduweni cerito
kowe ngaboti tresno sing liyo
hu..uuu..uuu..