Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Derradru - Tapok Cangkemmu

Lirik Lagu Derradru - Tapok Cangkemmu

nek kelingan masa lalu..
kowe sing tak sayang sayang..
ra sido dadi jodoku..

wis kebacut kelaran..
tresnoku mbok nggo dolanan..
gawene mung janji janji..
ra ono sik mbok tepati..

loro atiku loro..
tresnoku mbok sio-sio..
sabar..ku iki ono batese..

Reff :

 pengen napok lambemu
 sik ra iso digugu
 pengen ngantel cangkemmu
 sik terus ngapusi aku..
 rumangsamu aku ra iso nesu..
 suwe-suwe tak santet awakmu..

 pengen napok lambemu
 sing ra iso digugu
 pengen nyantet cangkemmu
 sik terus ngapusi aku
 ati iki wis bosen mbok larani..
 mugo wae kowe keno karmane..

aku wis kadung tatu
nek kelingan masa lalu
kowe sing tak sayang sayang
ra sido dadi jodoku..

wis kebacut kelaran
tresnoku mbok nggo dolanan
gawene mung janji janji
ra ono sik mbok tepati..

loro atiku loro..
tresnoku mbok sio-sio..
sabar..ku iki ono batese..

Reff :
 pengen napok lambemu
 sik ra iso digugu
 pengen ngantel cangkemmu
 sik terus ngapusi aku..
 rumangsamu aku ra iso nesu..
 suwe-suwe tak santet awakmu..

 pengen napok lambemu
 sing ra iso digugu
 pengen ngantel cangkemmu
 sik terus ngapusi aku..
 ati iki wis bosen mbok larani..
 mugo wae kowe keno karmane..
 ati iki wis bosen mbok larani..
 mugo wae kowe keno karmane..