Lirik Lagu Hendra Kumbara - Opo Anane

 Lirik Lagu Hendra Kumbara - Opo Anane

Loroku wis ilang
Semenjak kau datang
Saiki ngadeg jejeg wis ra pincang
Kowe sing nambani
Kowe sing ngeroki
Seko masuk angin lan tatu ning ati

Loroku wis mari
Tekomu ngepasi
Pancen wis digariske marang Gusti
Tetep ning sandingku
Percoyo karo aku
Mlaku bareng nganti sak mandegke wektu

Aku tresno karo kowe
Sing nompo opo anane
Ben tak jogo
Ora tak sio-sio

Aku sing bakal berjuang
Kanggo nyukupi kahanan
Nyuwun dungo
Ben lancar anggonku kerjo

Sithik kathah tak sukuri
Mugo berkah dadi rejeki
Tetep sumringah manut kersane Gusti


 

0 Response to "Lirik Lagu Hendra Kumbara - Opo Anane"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel