Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Gunungkidul Duweni Cerito Didik Budi

Lirik Lagu "Gunungkidul Duweni Cerito" dari Didik Budi

Opo kowe ra kelingan
ning kuto iki awakmu ninggalke kenangan
Seko wetan pantai drini seko kulon parangtritis
Fikirku tenanan jebule mong lamis

Song 2
Gunungkidul wes dadi cerito
Kelingan jaman semono awakmu karo wong liyo
Wes ra kurang-kurang aku ngupayakno
Nanging akhire bubaran mong gari cerito loro

Bridge :

Weling wekasku mbo sepelkno
Mong mikir awakmu karo wong liyo

Reff :

Kebangeten awakmu rosomu uwes ilang
Aku sing berjuang wong liyo sing mbo sayang
Lungamu tanpo pamitan tekomu ngirim undangan
Wes soyo kelaran akhire dadi tamu undangan