Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Hullera - Mamat

Lirik Lagu Hullera - Mamat

Aku tak tau nak mula dari mana (dari mana)
Ini bukan datang dari pandangan pertama (pertama)
Cuba kenali jiwa kamu, tak tentu arah ( thats cool)
Kulit hitam manis rupa ganas itu ku suka (hey)
Jangan cuba jual mahal ku tau kau pemurah (ca cing)
Pandai bawak diri karakter berubah ubah (yeh)
Kadang sempoi macam Marley kadang asyik marah (maryana)
Yang tak kenal kamu mungkin kata kau orang gila (u crazy)
Kau memang realistik yeh

Darah campur baka bayek
Seluar camo tshirt putih (wow)
Tak perlu nak lebih lebih no
Lupa nama tapi malam semalam engkau aku yang punya (tapi tu semalam ah)
Lupa nama tapi baka badan aku tak pernah lupa (confirm ah)
Banyak salah faham, ku tau kau pendam (ye i tau, itau)
Tak usah dikenang semua tentang semalam (i minta maaf kay)
Aku tau kau keliru ya itu ku faham (tapi u pun salah jugak)

Perasaan datang dari mana
Bila ku cuba tolak tapi kau hadir jua
Jalan cerita kita akan ada penghujungnya
Pejam mata ini hanyalah sementara
Mamat mamat engkau hanya teman hari minggu
Wake up make up uhm it’s really nice to meet ya

( Hello hello?)
“B, sampai bila u nak sorok benda ni?”
“Kalau u nak, i leh tunggu sampai mati “
“ Kita ni apa ? Nak bawak sampai mana?”
“ Asal tak jawab call ni ? U buat apa? “
Bukan tanak jawab aku dah tanak pape (nope)
Takpayah tunggu sebab kau bukan sesiapa (nobody)
Kan awal awal dah cakap ni sementara (wait what?)
Jadi gerak dulu brader, pape roger (ring ring)
Kau tau ku kurang feminin
Ladyboss agak dominant (agak dominen)
Would u be down for me ? U know what i mean (hehe)
Yeh yeh ye
Yeh Im a playa cuma mau main jiwa kamu (itu kamu)
Love’s not a game tapi aku tak pernah cintakanmu (ku tak pernah)
Banyak salah faham, ku tau kau pendam (dah la tu k?)  
Tak usah dikenang semua tentang semalam (tapi tu kn semalam)
Aku tau kau keliru ya itu ku faham (ye ye  i tau i tau)

Perasaan datang dari mana
ku tolak tapi kau hadir jua
Jalan cerita kita akan ada penghujungnya
 ini hanyalah sementara
Mamat mamat
Wake up
Make up
Mamat mamat
Wake up make up
It’s really nice to meet ya

Perasaan datang dari mana
Bila ku cuba tolak tapi kau hadir jua
Jalan cerita kita akan ada penghujungnya
Pejam mata ini hanyalah sementara

Mamat mamat engkau hanya teman hari minggu
Wake up make up uhm it’s really nice to meet ya