Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy Asmara - Dalem Sayang

Lirik Lagu  Dalem Sayang - Happy Asmara

Dalem sayang..
Wangsulan sing ngademke ati
Masio amung rong kecap rasane njangget tenanan

Dalem sayang..
Meh sabendino tak rungokno
Tak sebut jenengmu ning dungo
Pangarepanku kowe sing nyanding aku

REFF.

Saben bengi ngimpi kowe
Jroning ati saktenane aku kangen
Kangen kepengin mbok sayang
Sayang kiri sayang kanan
Tulung mreneo aku dewean