Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Happy asmara - Mandek Nangis

 Lirik Lagu Happy asmara - Mandek Nangis | Banyu moto uwes asat kerono mikir

Banyu moto uwes asat
Krono mikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Kerono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Pingin tak lalekke kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalke kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu biso nglaleke rupane
Supoyo moto iki biso mandek nangis
Kesel atiku krono korban janji manismu
Mendung ning ati Dadi saksi kowe mblenjani

Reff :

Banyu moto uwes asat
Krono mikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalke aku
Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalke aku