Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Dory Harsa - Mantan Goblok

 Lirik Lagu Dory Harsa - Mantan Goblok

ojo gresulo.. rasah di gawe loro..
sing penting tetep kerjo
nggo nyukupi keluargo

rasah di pikirake.. mantanmu sing goblok kae..
ben Gusti sing mbaleske
koyo ngopo lorone dadi kowe

yen mung lara ati
akeh sing ngancani
rasah wedi kabeh  wis tau nglakoni

mbok wis ajar nglaleke
timbang suwe suwe
edan dewe.. loro dewe..
ajur sak kabehe.. mesake ragane

ojo gresulo
rasah di gawe loro
sing penting tetep kerjo
nggo nyukupi keluargo

rasah di pikirake
mantanmu sing goblok kae
ben Gusti sing mbaleske
koyo ngopo lorone dadi kowe