Lirik Lagu Loro Ati - Roboh

 Lirik Lagu Loro Ati - Roboh

paran maning hang diarep kadung kabeh wes gantung
welas isun lan riko rasane mati semujung
mung mbenting ceweng hang ono ring sabendino
ibarat nom aku wes kesasar adoh dalane

riko tatoni, isun wis pinter nyidem
dilanggah sun pantes pantesaken
mergo mung sabar
hang paling bener ngadepi riko

diomong roboh welas isun wis roboh
ketinggul munyik nono hang weruh
aju sampek kapan
isun sing janji sun kuat nahan
Reff
paran maning hang diarep kadung kabeh wes gantung
welas isun lan riko rasane mati semujung
mung mbenting ceweng hang ono ring sabendino
ibarat nom aku wes kesasar adoh dalane
percuma ilang kabeh angene




0 Response to " Lirik Lagu Loro Ati - Roboh "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel